Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, (10ο Δημοτικό Ηλιούπολης),  Φωτεινή Λουμίτη και Ελένη Χάρου, συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Έκφρασης & Δημιουργίας Εκπαιδευτικών "Με το Βλέμμα του Δασκάλου ...".

Το Φεστιβάλ υλοποιείται από τα Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων της Α΄και Δ' Αθηνών και της Α΄Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου, το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί εκθέτουν πρωτότυπες δημιουργίες, που έχουν γίνει από τους ίδιους, πέραν του διδακτικού τους έργου, σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στον Πολυχώρο του Δήμου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος, Π. Φάληρο, χάρτης:εδώ).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

10.00-13.00 Περιήγηση στην έκθεση
17.00-21.30 Παρουσίαση των έργων

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 

10.00-13.00
 

Προβλήθηκε 984 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.