Επίσκεψη στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Σχιστό πραγματοποίησε για περίπου μία ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου η κόρη του Τούρκου
πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, Μπαχάρ Μπουσρά.

Η Μπουσρά Γιλντιρίμ, που αναπτύσσει φιλανθρωπική δράση, συνοδευόταν από επιτελείο του τουρκικού προξενείου και μέλη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, συνομίλησε με οικογένειες προσφύγων και τους μοίρασε δώρα και γλυκά.

Η κ. Γιλντιρίμ ξεναγήθηκε στους χώρους όπου βρίσκονται τα κοντέινερ, είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου και συνομίλησε με κάποιους από τους υπεύθυνους του χώρου. Την κ. Γιλντιρίμ ξενάγησε στο κέντρο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας, με τον οποίο είχε και συνομιλίες.

Πηγή: Καθημερινή 

Προβλήθηκε 1854 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).