Του ΣΤΑΘΗ.

Το Στρατόπεδο Παύλου Μελά απέδωσε στον λαό ο Τσίπρας, μιλώντας για τη δημιουργία του «μεγαλύτερου μητροπολιτικού πάρκου της Νοτιοανατολικής Μεσογείου». Οπως το Ελληνικό.

Επίσης, τιμώντας τα «κινήματα της πόλης», ο Τσίπρας αλάλιασε στο ξύλο τους «αγρότες των χωριών» σπάζοντας με αριστερές γκλομπιές τα κεφάλια Κρητικών γεωργών. Προφανώς Χρυσαυγιτών.

Διότι, αν δεν είναι ο συνταξιούχος Χρυσαυγίτης, δεν τον δέρνουν τα αριστερά ΜΑΤ, ούτε του κόβει τη σύνταξη ο κομμουνιστής(!) Κατρούγκαλος. Το ίδιο και με τους γεωργούς. Αν δεν ήταν βόδια, δεν θα τους φέρονταν σαν να ’ναι γίδια.

Είναι πλέον φανερό ότι η χώρα αυτή ζει σε δύο σύμπαντα.

Στο ένα σύμπαν έχει 1.100.000 (επισήμως καταγεγραμμένους) ανέργους. Το 45%, νέοι. Και το 60% γυναίκες.

Στο άλλο σύμπαν η κυβέρνηση Τσίπρα-Ράνια-Καρανίκα πληρώνει 3 δισ. (ακριβό χρήμα) για να δημιουργήσει 350.000-500.000 νέες θέσεις υποαπασχόλησης, παρααπασχόλησης, πελατειακές και αντιπαραγωγικές.

Στο ένα σύμπαν 600.000 εργαζόμενοι πληρώνονται με λιγότερα από 400 ευρώ τον μήνα, ενώ στο άλλο η κυβέρνηση Τσίπρα αυξάνει τους μισθούς των γκόλντεν μπόυς που διαχειρίζονται το ελληνικό χρέος.

Στο ένα σύμπαν χιλιάδες εργαζόμενοι πληρώνονται πια σε είδος και ταυτοχρόνως χιλιάδες άλλοι υφίστανται, υπό την απειλή φουσκωτών, υπεξαίρεση του μισθού τους από τα αφεντικά τους, ενώ στο άλλο σύμπαν ο κ. Μουζάλας δίνει αυξήσεις στα πουλέν του και ο κ. Παππάς προσλαμβάνει σωρηδόν συμβούλους (εκ Φλωρεντίας).

Και όλα αυτά είναι νόμιμα. Συνεπώς και ηθικά. Αυτό που είπε κάποτε ο κ. Βουλγαράκης (και δικαίως διαπομπεύθηκε) συνιστά σήμερα το «ηθικό πλεονέκτημα» της «Αριστεράς» του Τσίπρα.

Το οποίον «ηθικό πλεονέκτημα» καλύτερα όλων απέδωσε με τον κυνισμό του ο κ. Σταθάκης, λέγοντας ότι ο ΔΕΣΦΑς «πήρε κάτι παραπάνω» - έδωσε δηλαδή κι αυτός «στον εαυτόν του ένα δωράκι», κατά την αλήστου μνήμης φράση του μακαρίτη Ανδρέα.

Πλην όμως, παρασάγγας καλύτερος απ’ τον Ανδρέα, ο κ. Σταθάκης προσέθεσε: «αν θέλετε να το συζητήσουμε σε φιλοσοφική βάση το θέμα, να το συζητήσουμε». Επίπεδο-δάπεδο.

Επίπεδο-δάπεδο και ο κ. Τζανακόπουλος με εκείνο το «ρωτήστε τον Τσακαλώτο» σε στυλ: «ρωτήστε τον μπάρμπα μου τον ψεύτη». Κυνικοί και ολίγοι. Ολίγιστοι όπως ο Τσίπρας, όταν έστειλε τουίτ στον Κυριάκο για τον αγώνα Μπαρτσελώνας - Παρί Σαιν Ζερμαίν και το αποτέλεσμά του. Επίπεδο-δάπεδο. Και η απάντηση Μητσοτάκη, το ίδιο! επίπεδο-δάπεδο.

Οταν μέσα στις νύχτες μού είπαν ότι ο Τσίπρας έστειλε τέτοιο (υψηλού χιούμορ) τουίτ, δεν το πίστεψα. Νόμισα ότι κάποιος τον προβοκάρει. Οτι ο μοχθηρός Τύπος της αντίδρασης προσπαθεί να αμαυρώσει το προφίλ του αγωνιστή των 17 ωρών (πριν να γονατίσει). Μετά έμαθα ότι είναι αλήθεια! Και για μιαν ακόμα φορά μελαγχόλησα.

Ομως την ίδια εκείνη ημέρα που ο Τσίπρας έγραφε κακόγουστες χαριτωμενιές στον Κυριάκο, την ίδια εκείνη μέρα ο Τσίπρας είχε αποδοκιμασθεί στη Θεσσαλονίκη από δυσπραγούντες πολίτες,
με προεξάρχουσα μια κυρία η οποία φώναξε στον Πρωθυπουργό ερωτώντας τον αν εκείνος «θα μπορούσε να ζήσει με 400 ευρώ τον μήνα»! Προφανώς κι αυτή η κυρία είναι Χρυσαυγίτισσα ή βαλτή.

Βεβαίως, θα υπήρχε η λύση να προσλάβει η κυρία Ράνια Αντωνοπούλου αυτήν την κυρία με 398,7 ευρώ τον μήνα, αλλά έτσι θα έπρεπε να κόψουν από τις αυξήσεις των γκόλντεν μπόυς. Ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό. Και κυρίως, άνευ του «ηθικού πλεονεκτήματος» της «Αριστεράς» του Τσίπρα.

Θα σας πάρει ο Διάλος! Και δεν θα φταίει, διότι κατά Διάλου πάτε.

Πηγή: enikos.gr.. 

Προβλήθηκε 1293 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.