Και λεγόμαστε άνθρωποι.

Κάθε μέρα γίνονται αποτρόπαιες πράξεις με ζώα στη χώρα μας,

1) Αναβρυτή Ναυπακτίας.

Άγνωστος ή άγνωστοι σκότωσαν και κάρφωσαν επιδεικτικά σκυλί πάνω σε κολόνα που είχε ταμπέλα που προειδοποιούσε για περιοχή που έχει δηλητήριο.

2) Ξάνθη

Ένα ιδιαίτερα απίστευτο συμβάν καταγράφεται στην Ξάνθη, με μία αδέσποτη σκυλίτσα να εντοπίζεται προσφάτως βιασμένη.

Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης στο Facebook, πρόκειται για ένα αδέσποτο το οποίο είχε στειρωθεί ωστόσο τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Μετά από λίγες ημέρες εντοπίστηκε αλλά σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε βιασμός!!!!

3) Ηλεία

Στο Στρούσι, οι φιλόζωοι των Λεχαινών εντόπισαν και μετέφεραν για περίθαλψη ένα σκύλο που βρέθηκε με τα πόδια δεμένα και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το ένα μάτι βγαλμένο.

Οι αδίστακτοι δράστες της πράξης αυτής, δείχνουν πως βγάζουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους σε ένα τετράποδο, ένα μίσος που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους, δίχως λόγο και αφορμή.

Το σκυλάκι μετέφερε η πρόεδρος των Φιλόζωων Λεχαινών Άντα Παναγιωτοπούλου, στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε καταφύγιο περίθαλψης κακοποιημένων και αδέσποτων σκύλων, λόγω της πληθώρας των περιστατικών.

Τα σχόλια δικά σας.

 

Προβλήθηκε 1644 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.