Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρέα καλεί τα μέλη του, αλλά και κάθε κάτοικο της περιοχής μας, να πάρει μέρος στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώρα 10.30 ως 14.30, στο Αστικό Κέντρο (ΚΕΦΟ).

Στη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθούν :

• Απολογισμός της δράσης και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων θα είναι εποικοδομητικό να ακουστούν ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

• Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

Υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, για όσους το επιθυμούν, θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Συλλόγου, την Τετάρτη 22/3 και την Πέμπτη 23/3 (από 6.30 μ.μ. ως 8.30 μ.μ.).

Αγαπητοί συμπολίτες μας, κάθε εγγραφή στο Σύλλογο, κάθε συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες είναι σημαντική.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε :
• Να δυναμώσουμε τη φωνή μας
• Να απαιτήσουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του Καρέα
• Να αναπτύξουμε νέες πολιτιστικές δραστηριότητες

Καρέας 10/3/2017
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΕΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
www.ekpolitistikos-karea.gr
e-mail : [email protected]
τηλ. 6978-324414 και 6978-549086

 

Προβλήθηκε 864 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.