Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά από ληστεία στην οδό Μουσών στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα άτομα και κατάφεραν να συλλάβουν δύο από αυτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 10:10 το πρωί, όταν σε διαμέρισμα που διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων εισέβαλε ομάδα Γεωργιανών. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία κατέφθασε άμεσα στο σημείο με αποτέλεσμα οι δράστες να πηδήξουν στον 7ο όροφο προκειμένου να διαφύγουν .

Ακολούθησε καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών και οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε δύο από τους δράστες, ενώ αναζητούν τους άλλους δύο συνεργούς τους.

Δεκάδες αστυνομικοί παίρνουν μέρος σε επιχείρηση στην οδό Άρεως και στα γύρω στενά κοντά στην παραλιακή λεωφόρο καθώς οι ύποπτοι θεωρούνται «ένοπλοι και επικίνδυνοι».

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως οι δράστες είναι Γεωργιανοί και οπλισμένοι.

Την ίδια ώρα, σακίδιο με χρυσαφικά και όπλο βρέθηκε σε διαμέρισμα ηλικιωμένων, στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στο Φάληρο, που φαίνεται να συνδέεται με τους δράστες, οι οποίοι πιθανότατα το διέρρηξαν με σκοπό να κλέψουν.

Ασαφείς παραμένουν για την ώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δράστες ξέχασαν τα σύνεργά τους στο διαμέρισμα.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1737 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.