Από φίλο της ιστοσελίδας μας πήραμε το εξής μήνυμα σχετικά με την Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Ηλιούπολης.

''Επιστολές που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό την χαρακτηρίζουν τοπική- σφραγίδα με γραφεία ή χωρίς γραφεία, αφήνουν υπόνοιες και ζητούν οικονομικούς ελέγχους και το πιο σημαντικό δεν έχει καμία πολιτική παρέμβαση στην περιοχή.

Μάλιστα και κάποιοι βουλευτές ή πολιτευτές που ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την περιοχή είναι πολύ προσεκτικοί και δεν απευθύνονται στην τοπική αλλά κοιτούν από μόνοι τους να οργανώσουν τις όποιες εμφανίσεις τους ή εκδηλώσεις τους.

Παρά την επίσημη ανακοίνωση της Πειραιώς η οποία σε ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο του βουλευτή της Βαγγέλη Μπασιάκου ζητούσε την ματαίωση όλων των προγραμματισμένων κομματικών εκδηλώσεων, η τοπική προχώρησε στην προγραμματισμένη εκδήλωση της.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ένα θέμα που προβληματίζει είναι ότι στο οργανωτικό κομμάτι υπάρχουν παραιτήσεις από υπεύθυνες θέσεις και παραμένουν "ακέφαλες" σημαντικές γραμματείες όπως των γυναικείων θεμάτων, της εκλογικής ετοιμότητας, των παραγωγικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η τοπική έχει μετατραπεί σε σύλλογο με 2 συνεστιάσεις σε 1 χρόνο με δυνατό αντίτιμο και η μία εξ αυτών εκτός πόλης.

Από παραγωγή πολιτικής μηδέν εις το πηλίκον.''

Τα σχόλια δικά σας... 

Προβλήθηκε 689 φορές

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους πολίτες κάνουν χρήση του πάρκου σκύλων στο Χαλικάκι της Ηλιούπολης!!!

Από τον Ιούνιο, μετά από κλήσεις πολιτών αλλά και ιδίας αντίληψης έπειτα από επίσκεψη στο χώρο, έχουμε επανειλημμένως απευθυνθεί στον Δήμο για την συντήρησή του κι έχουμε "μπαλώσει" και κάποιες από τις άπειρες τρύπες κάθε μεγέθους που υπάρχουν στην περίφραξή του!