Κάποιος που ενδιαφέρεται για διάφορα θέματα του Δήμου Ηλιούπολης μπαίνει στο site του: http://www.ilioupoli.gr και αρχίζει να ψάχνει.

Βλέπει όμως με έκπληξη ότι ένα site που πληρώθηκε "καλά" και που ξαναπληρώνεται για την συντήρηση του πάλι "καλά" έχει μείνει λίγο πίσω στην ενημέρωση του.

Ποιός ευθύνεται για αυτό;

Να δώσουμε μερικά παραδείγματα σήμερα 06.04.2017.

1) Πηγαίνοντας στα Δημοτικά Συμβούλια και ενώ έχει γίνει ήδη το τελευταίο (23.03.2017), δεν αναφέρεται καν στις προσκλήσεις. Έχει μείνει στην τελευταία πρόσκληση 05.03.2017. (δείτε εδώ).

2) Τα μέλη των επιτροπών Οικονομική και Ποιότητας Ζωής έχουν αλλάξει (05.03.2017 - δείτε εδώ) αλλά ακόμη παραμένουν οι παλαιές συνθέσεις (δείτε εδώ και εδώ).

3) Στο Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας (δείτε εδώ) και συγκεκριμένα στην Συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου 2016 (δείτε εδώ), αναφέρει τα εξής: "Το συμβούλιο συνεδρίασε με την παρουσία του ειδικά προσκληθέντος Αντιδημάρχου κ. Άγγελου Δημητρόπουλου, στον οποίο ανέλυσε ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου κ. Γρηγόριος Αναγνώστου την ανάγκη προβολής στην ιστοσελίδα του Δήμου των οδηγιών για την πρόληψη της παραβατικότητας που έχει ήδη συνταχθεί. Ο κ. Δημητρόπουλος αποδέχτηκε το αίτημα του Συμβουλίου και υποσχέθηκε ότι: α) εντός μίας εβδομάδας θα αναρτηθούν οι οδηγίες και β) θα τεθεί ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα για να δοθεί στους δημότες η δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα προβλήματα τους και σχετικά για την πρόληψη της παραβατικότητας..."  

Οπου και να ψάξαμε δεν έχουμε βρεί κάτι μέχρι σήμερα. (Ίσως κάποιος ειδικός μπορεί να μας πει που το βρίσκουμε;)

4) Στο site και συγκεκριμένα στο κομμάτι : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , η κατάσταση  με τους Δημοτικούς Συμβούλους έχει μείνει πριν το 2015 (δείτε εδώ).

Το site είναι εδώ και μπορείτε και εσείς να βρείτε ίσως κάποια "μικρά" λαθάκια.

Τέλος να  ρωτήσω λοιπόν, πως ένα τόσο περιποιημένο site και καλοπληρωμένο θα έλεγα, δεν μπορεί να είναι άμεσα ενημερωμένο και χρήσιμο με όλες τις σελίδες του.

Το site δεν είναι μόνο η αρχική όμορφη σελίδα αλλά όλες μα όλες οι σελίδες του...

 

Προβλήθηκε 1338 φορές