Ολόκληρη η χώρα έχει συγκλονιστεί, μετά το τραγικό περιστατικό της συντριβής ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Ωστόσο, η ανάρτηση γνωστής «σατιρικής» σελίδας του «Facebook»,(Wonder Jlaw 3), «σατιρίζει» την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου, ενώ προσπαθεί να μας πείσει ότι κάνει και σάτιρα για το ελικόπτερο.

Το σχόλιο της είναι το εξής:

"Εχετε μπερδεψει τη σατιρα με τη φαρσοκωμωδια. Η σατιρα δεν ειναι για να γελας, ειναι για να σκεφτεσαι.

Βλεπετε πουθενα αξιωματικους στο μονταζ; Τι στο διαολο;

Δεν μπορουμε να σατιρισουμε τα ΑΡΧΑΙΑ και ΣΑΠΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ που καποιοι ανευθυνοι επιμενουν να δινουν εντολη να πετανε μεταφεροντας ανθρωπους εκει μεσα;

Και αντι να λυσσατε σ αυτους, που αυτοι ειναι υπευθυνοι που σκοτωθηκαν οι αξιωματικοι, τα βαζετε με μια σελιδα που σατιριζει το αρχαίο φερετρο με ελικες. ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ρε ανοητοι.

Ουτε αξιωματικους εχει μεσα το μονταζ, ουτε νεκρους. Ουτε κανει αναφορα σ' αυτους. Για το Χιουι, το γαμω-ελικοπτερο λεει το μονταζ. Στοκοι.

Βγαινει ενας γκαουγκαλος σκατοφασιστας που φανταζεται νεκρους αξιωματικους και πεταει την κοτσανα οτι σατιριζουμε τους αξιωματικους.

Ετσι, επειδη ετσι. Επειδη ετσι φανταστηκε το αδειο του κεφαλι. Και ακολουθουν πασαρελα ο καθε κακομοιρης να βγαλει το αχτι του ετσι, επειδη ακουσε την ερμηνεια ενος εγκεφαλικα αναπηρου.

Τετοιοι ειστε. Αντι -ξαναλεω- να ζητατε τα ρεστα απο ολους αυτους που σας τρωνε τα φραγκα απο τα εξοπλιστικα, που αντι να παιρνουν αξιοπρεπη εξοπλισμο, παιρνουν ο,τι σαβουρα εχει απομεινει και τσεπωνουν τα χρηματα σας για τη παρτυ τους, καθεστε και βριζετε μια σελιδα και ενα μονταζ που ουτε που καταλαβατε το νοημα του."

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτησή της η σελίδα αναφέρει: «στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από το πεσμένο Χιούι στο Σαραντάπορο».


Τα σχόλια δικά σας...

Προβλήθηκε 1340 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.