Αγαπητοί Συνδημότες,

Είναι γνωστό σε όλους μας πως η ελληνική κοινωνία βιώνει επικίνδυνα τις συνέπειες μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης που έχει επιφέρει ασφυξία απαισιοδοξία και προβληματισμό σε εργαζόμενους και άνεργους γονείς και τις οικογένειές τους.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί οφείλουμε να ενισχύσουμε τη σχολική κοινότητα και να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες για τα παιδιά μας.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε την πραγματοποίηση μιας ανοικτής και συμμετοχικής ημερίδας με θέμα: «Μαθητές Γονείς και Εκπαιδευτικοί στη διαχείριση κρίσεων στο σχολείο» με εισηγήτρια τη Σχολική Σύμβουλο και Ψυχολόγο κα. Δροσίτου Ευαγγελία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/04/2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Σας περιμένουμε όλους.

Ο Διευθυντής
Πανταζόπουλος Δημήτριος

Ο Σύλλογος Διδασκόντων
 

Προβλήθηκε 3013 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.