Εν’ αναμονή της άφιξης του νέου στόλου των απορριμματοφόρων και της ανανέωσής του εντός των ημερών, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης εκπόνησε εκτεταμένη επιχείρηση επισκευής και απολύμανσης των κάδων.

Απολυμάνθηκαν και διαγραμμίστηκαν οι πρώτες 450 εσοχές των κάδων, αλλάχτηκαν ή επισκευάστηκαν τα σπασμένα καπάκια των κάδων ανακύκλωσης, απολυμάνθηκαν και πλύθηκαν με ειδικά υγρά απολύμανσης οι πρώτοι 560 κάδοι απορριμμάτων με το ειδικό πλυντήριο και το πρόγραμμα συνεχίζεται σε καθημερινή βάση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.

Ο Δήμος Ηλιούπολης διαθέτει και βιολογικό καθαρισμό για τα απόβλητα των υγρών που παράγονται από το πλύσιμο των κάδων και των απορριμματοφόρων.

Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης προετοιμάστηκε πλήρως για μια φορά ακόμη για τις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού, έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους κατοίκους ένα υγιεινό περιβάλλον.

Θυμίζουμε ότι στην Ηλιούπολη εφαρμόζεται ολοκληρωμένο σύστημα Ανακύκλωσης με το οποίο εκτρέπονται 4.100 τόνοι ανακυκλώσιμο υλικό σε όλα τα υλικά ανακύκλωσης με την συνδρομή και την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, δράση η οποία επιτρέπει να μην έχει γίνει εδώ και πέντε χρόνια καμία αύξηση δημοτικών τελών και να υπάρχει πλήρης απαλλαγή στις ευπαθείς ομάδες.

Επίσης, θυμίζουμε ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων και ότι οι κάτοικοι μπορούν να ειδοποιούν στην γραμμή επικοινωνίας 15377 ή να στέλνουν mail στο [email protected] για κάθε πρόβλημα που διαπιστώνουν στην καθαριότητα.


Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 2465 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.