Το νέο μνημόνιο ή αν προτιμάτε η νέα συμφωνία με τους δανειστές στις περίπου 75 σελίδες της περιλαμβάνει και τη λειτουργία των καταστημάτων.

Εδώ φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή σε ότι αφορά στο ζήτημα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” στο προσχέδιο των δυο μνημονίων Κομισιόν και ΔΝΤ υπάρχει και ο όρος που φέρνει τα πάνω κάτω σε σχέση με τα όσα έχουν μέχρι σήμερα “περάσει”.

Το προσχέδιο λοιπόν προβλέπει την πλήρη κατάργηση των περιορισμών στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Είτε υπάρχουν περιορισμοί στον τόπο όπου δραστηριοποιούνται τα καταστήματα, είτε υπάρχουν περιορισμοί που αφορούν στο μέγεθος του καταστήματος, αυτοί καταργούνται και έτσι ανοίγει ο δρόμος για πλήρη λειτουργία όλων των καταστημάτων τις Κυριακές.

 Φωτογραφία από τα παλιά...

Πηγή: www.newsit.gr

 

Προβλήθηκε 1358 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.