«Την Κυριακή στις 7 Μαΐου 2017 είναι η πρεμιέρα του 4ου κατά σειρά dance project της επαγγελματικής ομάδας Κλασσικού και Σύγχρονου χορού της Χριστιάννας Σκιαδά, Urban Dance Society.

Η ανεξάρτητη ομάδα της Χριστιάννας Σκιαδά που ξεκίνησε με το έργο Σύγχρονου Χορού «Το Αναπόφευκτο» στο Θέατρο Αλκμήνη το 2014, έχει την έδρα της στην Αργυρούπολη και από τότε έχει εδραιωθεί στο στερέωμα του εναλλακτικού Σύγχρονου Χορού παρουσιάζοντας παραστάσεις με έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό σκοπό.

Οι παραστάσεις της παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια στο θέατρο Αλκμήνη αλλά και σε άλλα κεντρικά θέατρα, ενώ δίνει το παρόν σε διεθνή φεστιβάλ κλασσικού και σύγχρονου χορού τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Στο πρώτο της έργο παρουσίασε με μοναδικό τρόπο μέσω του Σύγχρονου Χορού τις ψυχικές διαταραχές που προσβάλλουν τους έφήβους λόγω του εθισμού τους στο διαδίκτυο και τα διάφορα ηλεκτρονικά gadgets, ενώ το Rhezus + αποτελεί ένα χορευτικό project αντιπολεμικού και αντιρατσιστικού χαρακτήρα το οποίο θα παρουσιαστεί στις 7,14,21 Μαΐου 2017 στο θέατρο Αλκμήνη στο Γκάζι.

Το Rhezus + θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ σύγχρονου χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το trailer της παράστασης εδώ
 

Προβλήθηκε 1392 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.