Ακινητοποιημένα, όπως υπογραμμίζει σχετική ανακοίνωση θα είναι τα τρόλεϊ την ερχόμενη, Δευτέρα 1η Μαΐου, ενώ την ίδια στιγμή τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τόνισε ότι αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς και εξήγγειλε 24ωρη απεργία.

Παράλληλα, το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ αποφάσισε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ, τονίζει: «Η 1η Μάη, εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης, είναι και ημέρα αγώνα και απεργία των εργαζομένων».

Πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1096 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.