Φωτιά ξέσπασε σε διώροφο λεωφορείο που μετέφερε 67 μαθητές και τους συνοδούς τους από το 3ο Λύκειο Γλυφάδας.

Το διώροφο λεωφορείο κινούνταν στην περιμετρική της Πάτρας. Στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς με κατεύθυνση προς Αθήνα τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Τα παιδιά κατόρθωσαν εγκαίρως να βγουν από το λεωφορείο, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λόγο μετά τις 6.40 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος. (video εδώ)

Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Πηγή: patrastimes, tempo24, iefimerida.gr
 

Προβλήθηκε 2364 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.