Ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια, ήταν ο απολογισμός για τους συλλόγους της ΕΛΟΤ που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ, στο Όπεν του Λουξεμβούργου κατηγορίας G1.

Στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών στα -58 κιλά βρέθηκε ο Λευτέρης Φακίνος του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν τρεις αθλήτριες του Αίαντα και συγκεκριμένα οι Αγνή Δανάη Χιώτη (-53κ.), Αθανασία Μητσοπούλου (-67κ.) και Ιωάννα Σταυρούλα Δεσύλλα (-62κ.).

Ο Φακίνος στον δρόμο για τον τελικό σημείωσε δύο νίκες. Στα προημιτελικά νίκησε με 22-1 τον Ισπανό Καστισάνο Ντίαζ, ενώ στα ημιτελικά επικράτησε 10-2 του Ολλανδού Γιανμαάτ.

Στον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος στα τέλη του μήνα θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μούτζου, στον τελικό ηττήθηκε 8-6 από τον Γερμανό Γκέτσκε.

Η Δεσύλλα στα προημιτελικά νίκησε 12-11 την Φίδερστοουν από την Μ. Βρετανία, όμως στα ημιτελικά ηττήθηκε 2-0 από την Ρωσίδα Τουρούτινα.

Η Μητσοπούλου στα προημιτελικά επικράτησε 7-1 της Σίβερτσεν από τη Νορβηγία, όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό μετά την ήττα με 13-5 από την Κινέζα Σονγκ.

Η Χιώτη από την πλευρά της προκρίθηκε στα ημιτελικά με δύο νίκες, όμως περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο αφού ηττήθηκε στον «χρυσό πόντο» από την Γερμανίδα Ρόνκεν. 

 

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1392 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.

Βύρωνας: ''Άγουρη'' συμμορία πίσω από το θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ήταν Νοέμβριος του 2023. Η είδηση του θανάτου μιας έφηβης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στο Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».