Ο Παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης Πέτρος Πολυχρονίδης, εχει βάλει σκοπό του να σώσει το βαφτιστήρι του, το μικρό Βαγγέλη, που χτυπήθηκε από τον καρκίνο στα δυο του χρόνια.

Στα 5 του σήμερα, παλεύει με το νευροβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου, που δυστυχώς επιστρέφει και πάλι.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, λόγω και της αναγνωρισιμότητας του, έχει βάλει στόχο να σώσει τον μικρό από τον καρκίνο και ζητάει τη βοήθεια όλου του κόσμου μέσω του facebook στη σελίδα «Fight for Evangelos life».

«Θέλω να σας συστήσω ένα αληθινό σουπερ ήρωα. Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! (Δείτε το video)

Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία... και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso είχε κάνει έκκληση σε όσους μπορούν, να βοηθήσουν, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα και να μπορέσει να πάει ο μικρός Βαγγέλη στο νοσοκομείο Μemorial όπου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει καλά.

Στο εξωτερικό, σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει μια σειρά πειραματικών εμβολίων που του δίνουν 85% πιθανότητα να γίνει καλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Πηγή: www. iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1422 φορές
Επίορκοι που έκλεβαν τα Ταμεία επιστρέφουν στις θέσεις τους!

Μέχρι στιγμής έχουν επιστρέψει 19 υπάλληλοι που παραδέχθηκαν ότι έβαζαν χέρι στα χρήματα των Ασφαλιστικών Ταμείων και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν και μερικές εκατοντάδες(!) ακόμη που πιάστηκαν... με τη γίδα στην πλάτη!.

Κρήτη: Απόφαση - σοκ! Ελεύθεροι για το βιασμό του κοριτσιού με νοητική υστέρηση!

Την οργή της οικογένειας της 17χρονης κοπέλας, που όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς Βούλγαρους τον Ιανουάριο του 2016 στην περιοχή της Σητείας, προκάλεσε η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, στο οποίο εκδικαζόταν σήμερα η υπόθεση.

Ενταση στη Βουλή για τις αμοιβές του υπερταμείου: Ο πρόεδρος λαμβάνει 75.000 ευρώ, η διευθύνουσα σύμβουλος 270.000

«Οι αμοιβές καθορίστηκαν από το εποπτικό συμβούλιο με βάση έρευνα αγοράς από διεθνή οίκο αξιολόγησης ο οποίος υπολόγισε το εύρος των απολαβών με βάση τα κρατούντα στην αγορά», είπε ο κ.Διαμαντόπουλος...