Ο Παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης Πέτρος Πολυχρονίδης, εχει βάλει σκοπό του να σώσει το βαφτιστήρι του, το μικρό Βαγγέλη, που χτυπήθηκε από τον καρκίνο στα δυο του χρόνια.

Στα 5 του σήμερα, παλεύει με το νευροβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου, που δυστυχώς επιστρέφει και πάλι.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, λόγω και της αναγνωρισιμότητας του, έχει βάλει στόχο να σώσει τον μικρό από τον καρκίνο και ζητάει τη βοήθεια όλου του κόσμου μέσω του facebook στη σελίδα «Fight for Evangelos life».

«Θέλω να σας συστήσω ένα αληθινό σουπερ ήρωα. Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! (Δείτε το video)

Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία... και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso είχε κάνει έκκληση σε όσους μπορούν, να βοηθήσουν, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα και να μπορέσει να πάει ο μικρός Βαγγέλη στο νοσοκομείο Μemorial όπου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει καλά.

Στο εξωτερικό, σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει μια σειρά πειραματικών εμβολίων που του δίνουν 85% πιθανότητα να γίνει καλά και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Πηγή: www. iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1492 φορές
Αυτά είναι τα 13 μέτρα του 2018 για να επιτευχθεί πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ

Τον φιλόδοξο στόχο για διπλασιασμό του πρωτογενούς πλεονάσματος από τα 3,45 δισ. (1,9% του ΑΕΠ) το 2017 στα 6,62 δισ. ευρώ (3,5% του ΑΕΠ) το 2018 βάζει το προσχέδιο του προϋπολογισμού που θα αρχίσει να συντάσσεται τις επόμενες μέρες.