Καλοκαίρι στην έξω, ανοιχτή σάλα και την αυλή του «Πέραν»,
με ανανεωμένο μενού, νέες προσιτές τιμές
και «δροσερές» μουσικές προτάσεις.

Το μουσικό μας πρόγραμμα από 14 έως 17 Ιουνίου

Τετάρτη 14 Ιουνίου: Λάκης Ορφανίδης-Αιμιλία Γαλιάτσου-Λουκάς Κωνσταντινίδης «Εφ' όλης της ύλης»
Τις Τετάρτες του Ιουνίου, στις 22.00, συναντιούνται στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του τρίχορδου μπουζουκιού Λάκης Ορφανίδης και η γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια Αιμιλία Γαλιάτσου, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει κλασικά, γνωστά τραγούδια από τις αρχές του ρεμπέτικου έως τα «χρυσά» λαϊκά της δεκαετίας του '60, αλλά και άγνωστα, αλιευμένα με πολύ μεράκι μέσα από το θησαυρό του λαϊκού μας πολιτισμού.
Στην κιθάρα ο Λουκάς Κωνσταντινίδης.
Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο.



Παρασκευή 16 Ιουνίου: Γιώργος Κουτουλάκης «Από το ρεμπέτικο στο λαϊκό»
Τις Παρασκευές 16 και 23 Ιουνίου, στο «Πέραν - το καφέ αμάν της πόλης», γλεντάμε με τον γνωστό - κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Ελλάς»- δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο, Γιώργο Κουτουλάκη και τους εξαιρετικούς συναδέλφους του Μαρία Δεναξά στο τραγούδι και Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα, με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε.
Ώρα έναρξης: 23:00.
Είσοδος: 4,00 ευρώ/άτομο.



Σάββατο 17 Ιουνίου: Έλενα Δεληχρήστου-Κοσμάς Κοκόλης-Κώστας Τσεκούρας «Τώρα γι' άλλα τραγουδάμε»
Η Έλενα Δεληχρήστου στο τραγούδι, ο Κοσμάς Κοκόλης στο μπουζούκι και ο Κώστας Τσεκούρας στην κιθάρα, μας προσκαλούν κάθε Σάββατο του Ιουνίου στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», στις 23.00, σε ένα αμιγώς λαϊκό πρόγραμμα.
Μαζί, παίρνουν «απ' τη νιότη χρώματα», ενώνουν «λαό και Κολωνάκι» και βάζουν «σε μαγεμένη αγκαλιά» τους θαμώνες του φιλόξενου αυτού χώρου.
Είσοδος: 4,00 ευρώ/άτομο.

 

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896

«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»
Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα
http://www.peran.gr  

Xορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

Προβλήθηκε 1142 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.