Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην ετήσια Έκθεση Βιβλίου, που συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης,

από την Δευτέρα, 19 Ιουνίου έως την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της Έκθεσης, χιλιάδες τίτλοι βιβλίων, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν διάφορους τομείς της εκδοτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, θα είναι στη διάθεση των βιβλιόφιλων.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, παρουσιάσεις συγγραφέων, διαδραστικές αφηγήσεις και εργαστήρια, σε συνεργασία των βιβλιοπωλείων με τους εκδοτικούς οίκους.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ., με τη συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-ilioupoli.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την στήριξή του. 

Προβλήθηκε 2213 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.