Με συγκλονιστικές αναμετρήσεις, μία εκ των οποίων κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, άνοιξε η αυλαία του Α' Ομίλου των πλέι οφ της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ του Νηρέα Γέρακα και του ΓΣ Ηλιούπολης, το γκολ του Κωνσταντίνου Λύκαρη στην εκπνοή του αγώνα έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (9-9) στον ΓΣ Ηλιούπολης και το δικαίωμα να ελπίζει στην είσοδο στην τελική φάση.

Αρχικά το γκολ δε μέτρησε, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους ανθρώπους της ομάδας του ΓΣΗ.

Στη συνέχεια, κατόπιν συσκέψεων των διαιτητών με τους αρχηγούς και τη γραμματεία, το γκολ κατακυρώθηκε προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Γέρακα.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, η ο ΝΟ Χανίων έφτασε στη νίκη με 14-7 της ΑΕ Χαϊδαρίου πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού μέχρι το ημίχρονο οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν μόλις ένα γκολ πίσω (7-6). Όμως, η εμπειρία των Κρητικών τους έδωσε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο.

Νηρέας Γέρακα – ΓΣ Ηλιούπολης 9-9 (Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 2-3, 3-3. Νηρέας Γέρακα: Παπαδόπουλος Γ. 1, Παπαδόπουλος Π. 1, Μαυρεδάκης 1, Τσακιράκης 2, Γεωργακόπουλος 1, Κυζιώρος 3. ΓΣ Ηλιούπολης: Κοντονής Δ. 3, Λύκαρης Κ. 1, Δήμου 2, Κοντονής Αν. 1, Κολυβάς 2).

ΝΟ Χανίων – ΑΕ Χαϊδαρίου 14-7 (Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-3, 3-1, 4-0. ΝΟ Χανίων: Κατσουλάκης 2, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 8, Μπαριωτάκης 2, Μαραγκουδάκης 1. ΑΕ Χαϊδαρίου: Κόχειλας 2, Ρονζίνο 1, Γκότσης 2, Κουρτίδης 2).

Βαθμολογία

ΝΟ Χανίων 5

Νηρέας Γέρακα 4

ΓΣ Ηλιούπολης 2

ΑΕ Χαϊδαρίου 0
 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ (16.06.2017 23:25)

Προβλήθηκε 938 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.