Η διοργάνωση γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την επιτυχία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της προηγούμενης χρονιάς στην οποία δεν είχαμε δηλώσει συμμετοχή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΒΣΑ:

«Η δύσκολη καθημερινότητά μας για το “κυνήγι” του μεροκάματου, τα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης λόγω χρεών και τα αδιέξοδα που μας έχουν φέρει οι πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ, σε συνάρτηση με τα εξοντωτικά ωράρια που δουλεύουμε μας έχουν μειώσει στο ελάχιστο τον ελεύθερο μας χρόνο και έχουν μετατρέψει σε είδος πολυτελείας το δικαίωμά μας στον αθλητισμό και στο πολιτισμό, μιας και δεν περισσεύει ούτε ευρώ για αυτά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε χώρους 5Χ5. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο έξω από φανατισμούς. Οι αθλητές θα είναι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Φίλαθλοι θα είναι τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας.»

Σε αυτό το «Δεύτερο Πρωτάθλημα» πήρε μέρος η Ένωση και από τα αποτελέσματα αποδείχτηκε ότι ήταν καλή απόφαση, αφού με εξαίρεση τον δεύτερο αγώνα όπου η απόδοση μας (και η συμμετοχή) ήταν πολύ χαμηλή, τις υπόλοιπες αγωνιστικές πήγαμε περίφημα.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:
1η Αγωνιστική
Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης – ΣΙΣΕΜΑ (Σωματείο Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευαστών Μηχανών Αυτοκινήτων) 6 – 1
Με εξαιρετικό ξεκίνημα προηγηθήκαμε 3 -0 κάνοντας εύκολη τη συνέχεια.

2η Αγωνιστική
Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης – Στέγη PLUS Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Πολιτικό Άσυλο 1 – 10
Ασύνδετοι και με χαμηλή προσήλωση στο παιχνίδι βρεθήκαμε να χάνουμε στα πρώτα 8-10 λεπτά με 5 – 0 κάνοντας τη συνέχεια εύκολη για τον «αντίπαλο».

3η Αγωνιστική
Ένωση ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου – Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης 4 – 5
Εδώ κρίθηκε η πρόκριση στην προημιτελική φάση και με αποφασιστικότητα που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά προηγηθήκαμε με 2 – 0 προσέχοντας περισσότερο την άμυνα βγήκαμε νικητές με 5 – 4.

Πρόκριση στα Ημιτελικά με «αντίπαλο» την ομάδα της Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλου, που είχε προκριθεί πρώτη στον όμιλό της.
Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλου – Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης 4 – 5

Με δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση καταφέραμε να κερδίσουμε με 5 – 4 και να προκριθούμε στα Ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ένωσης ΕΒΕ Γαλατσίου. 

Προβλήθηκε 858 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.