Με το μήνυμά μου αυτό θέλω να ενημερώσω όλους τους οπαδούς και φίλους της ομάδας μας.

Για τρίτη συνεχή χρονιά είμαι Πρόεδρος και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω ότι γίνεται για να προστατεύσω και να υποστηρίξω την ομάδα σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Η πίστη, η τιμή , η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι για μένα οι τέσσερις πυλώνες για τους οποίους ζω. Αν κάποιοι δεν στηρίζουν αυτούς τους πυλώνες η ομάδα της Ηλιούπολης δεν τους θέλει κοντά της. Δεν θα ανεχτώ από κανένα καμιά ενέργεια που θα είναι επιζήμια για την ομάδα.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι χιλιάδες μίλια μακριά που αγαπούν και ενδιαφέρονται περισσότερο για την ομάδα της Ηλιούπολης από κάποιους που ζουν στην Ηλιούπολη. Προσπαθώ και αυτό είναι το μέλημά μου να κάνω το σύλλογο ( Ανδρική ομάδα και Ακαδημίες ) δυνατό όπως ήταν κάποτε. Όμως το παρελθόν είναι παρελθόν, τέλος.

Εμείς σήμερα προχωρούμε με ένα σαφές και οργανωτικό σχέδιο για να κάνουμε την ομάδα μας μεγάλη. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες που μας ενδιαφέρουν για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση της ομάδας. Και πάλι τονίζω ότι όποιος προσπαθήσει ποτέ να βλάψει την ομάδα μας θα πρέπει να ξέρει ότι θα με βρει απέναντί του πρόσωπο με πρόσωπο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μέχρι σήμερα έχουν στηρίξει την ομάδα οπαδούς φίλους και υποστηρικτές. Ελπίζω και θέλω να συνεχιστεί αυτή η στήριξη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τέλος να ευχαριστήσω για όσα έκαναν μέχρι σήμερα, το τεχνικό τμήμα , τους παίκτες και τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου.

 

Με εκτίμηση

ΚΑΡΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 

Φωτογραφία από sportifico.gr

Προβλήθηκε 1373 φορές

 Νέες Συντονιστικές Επιτροπές των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλιούπολης

Σας ενημερώνουμε ότι, από τις Εκλογές της 10ης Μαρτίου, εξελέγησαν οι Νέες Συντονιστικές Επιτροπές των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλιούπολης και οι Εκπρόσωποι στη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αθήνας.

Βράβευση Διακριθέντων Προπονητών  στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Μίκης Θεοδωράκης"