Καθυστερεί η εφαρμογή της χρήσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Όλα δείχνουν ότι θα περάσουν τουλάχιστον άλλοι έξι μήνες.
Μπορεί να υπήρξαν εξαγγελίες, μπορεί να έχουν τοποθετηθεί μηχανήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο όμως φαίνεται ότι αργεί ακόμη.

Το “κλασικό” χάρτινο εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς φαίνεται ότι είναι πολύ... ανθεκτικό.

Η διαδικασία έχει φαίνεται κολλήσει και έτσι χρειάζεται το επιβατικό κοινό να περιμένει, αλλά η εταιρεία που έβαλε τα μηχανήματα ''πληρώθηκε''.

Θα βγει και κονδύλι συντήρησης μηχανημάτων μετά και αναβάθμισης όταν λειτουργήσουν;

Η καθυστέρηση, σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” φαίνεται και από το γεγονός ότι άρχισε να “τρέχει” διαγωνισμός για τη συντήρηση των μηχανημάτων για την ακύρωση των χάρτινων εισιτηρίων ως τα τέλη του 2018.

Αυτό σημαίνει ότι τα μηχανήματα αυτά θα μείνουν σε λεωφορείο και τρόλεϊ ως το τέλος του χρόνου και μαζί και το χάρτινο εισιτήριο... το ηλεκτρονικό από του χρόνου και... βλέπουμε.

Στοιχεία από www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 957 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Μητροπολίτης Γεράσιμος: Ο ιεράρχης με τα αντιεμβολιστικά κηρύγματα και την άρνηση να διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Λασιθίου, Γεράσιμος, έρχεται σε αντίθεση με την τοπική κοινωνία...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.