«Η μπάλα στην εξέδρα», από τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Χατζηδάκη για το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού.

Όσοι πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι, δημοσιοποιούν τα παράπονα τους για τον ελλιπή φωτισμό και την καθυστέρηση αντικατάστασης των καμένων λαμπτήρων, στρέφονται κατά των εργαζομένων!!!!!

Αυτό το αμίμητο βρήκε να πει ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Χατζηδάκης και να το αναλύσει, στη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στις 13/7/2017, όταν αναφέρθηκα στο πρόβλημα, χωρίς καμία διάθεση κριτικής, αλλά εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα γίνουν όλα αυτά που είναι αναγκαία, ώστε να ικανοποιούνται σε εύλογο χρονικό διάστημα τα αιτήματα των δημοτών που αφορούν στις καμένες λάμπες.

Προφανώς, η παλιά του τέχνη δεν μπορεί να ξεχαστεί!

Όταν είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος και δεν έχεις κάτι να πεις άρα και να διορθώσεις, θα αποδόσεις προθέσεις και σκοπιμότητες και θα διαστρεβλώσεις την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι μία!

Πως αποκλειστικός υπεύθυνος, είναι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Οικονομικών Υπηρεσιών και πλείστων άλλων αρμοδιοτήτων και πρόσφατα και του εργατοπατέρα, που με την τακτική του και τα λεγόμενα του, εκθέτει ο ίδιος τις υπηρεσίες του Δήμου και τους εργαζόμενους και συγκεκριμένα:

• Ο Αντιδήμαρχος ήταν, που είπε και ανακοίνωσε, πως οι καμένοι λαμπτήρες αντικαθίστανται το πολύ εντός 2 εργασίμων ημερών!!!!

Άρα, με αυτή τη ψευδή και επιπόλαιη δήλωση, μεταθέτει την ευθύνη της άμεσης παρέμβασης στους εργαζόμενους που είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να ανταποκριθούν.

Η πραγματικότητα τον διαψεύδει καθημερινά, όπως τον έχει διαψεύσει και προς τιμήν του και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Ασβεστάς στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο λόγος του ανέφικτου «των 2 ημερών» είναι γνωστός και τον αναφέρω για να είναι ενήμεροι και οι δημότες.

Υπάρχουν μόνο 3 ηλεκτρολόγοι και 1 ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να ικανοποιούνται καθημερινά, τα δεκάδες αιτήματα των δημοτών.

• Ο Αντιδήμαρχος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος, που δεν φρόντισε να προσλάβει ηλεκτρολόγο, κάνοντας χρήση της εξαίρεσης του περιορισμού των προσλήψεων για τις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, που ανήκει και ο ηλεκτροφωτισμός.

Άρα η αλήθεια είναι μία!

Ενώ προσπαθεί να «προστατεύσει» και να είναι ο «καλός» για τους εργαζόμενους, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα, τους χρησιμοποιεί ως «μπαλάκι» και άλλοθι και ο ίδιος ουσιαστικά στρέφει την κοινή γνώμη εναντίον τους.

Αυτά ήθελα να τονίσω στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την εκτενέστατη ομιλία του Αντιδημάρχου, αλλά ο λόγος δεν μου δόθηκε από τον Πρόεδρο του σώματος, ΠΟΤΕ!

Τα τερτίπια και οι τεχνικές παραποίησης και φίμωσης της αλήθειας, από τους αυθεντικούς εκφραστές (όπως είναι ο Αντιδήμαρχος) του νοσηρού πολιτικού συστήματος που καθημερινά αποδομείται, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης.

Σελίδα στο facebook (εδώ)
 

Προβλήθηκε 2177 φορές