Σήμερα ο πρώην προπονητής της Αργυρούπολης στην κολύμβηση, Βαγγέλης Κοζομπόλης, τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο facebook, για την απόφασή του να αποχωρήσει, και ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά :

Κάνω αυτό το post για να κοινοποιήσω την απόφασή μου να αποχωρήσω από τον Α.Ν.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, τον Σύλλογο που υπηρέτησα ως επικεφαλής προπονητής (και όχι μόνο) για 12 συναπτά έτη.

Όλα αυτά τα χρόνια, στηριζόμενος στις βασικές αρχές και αξίες του αθλητισμού, προσπάθησα να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων, τόσο των αθλητών-τριων όσο και της Ομάδας, αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας.
Απολογισμός:
–Περισσότερα από 100 πανελλήνια ρεκόρ
–Πολλές διεθνείς συμμετοχές & διακρίσεις, με περισσότερα από 150 μετάλλια σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, Μεσογειακοί αγώνες, Comen cup, Πολυεθνείς, Βαλκανικοί, Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα)
–3 κολυμβητές κατέκτησαν 6 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων (3 χρυσά – 2 αργυρά – 1 χάλκινο)
–2 κολυμβητές κατέκτησαν 3 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Εφήβων – Νεανίδων (1 χρυσό – 2 αργυρά)
–2 κολυμβητές κατέκτησαν 4 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών (1 χρυσό – 3 χάλκινα)
–Κατάκτηση 18 τίτλων (πανελλήνια πρωταθλήματα) σε Συλλογικό επίπεδο
–Περισσότερα από 450 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα
–Περισσότεροι από 120 Πανελληνιονίκες κολυμβητές-τριες
–Καθιέρωση στην κορυφή της Ελληνικής Κολύμβησης τα τελευταία 11 έτη, στο σύνολο των αγωνιστικών κατηγοριών

Στο διάστημα αυτό είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ με κορυφαίους συνάδελφους προπονητές & επιστημονικούς συνεργάτες, καθώς και κάποιους “αφανείς” εργάτες που ανιδιοτελώς στήριξαν αυτή την προσπάθειά.

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έλαβα, καθώς και για τις πολλές υπέροχες στιγμές που είχα την τύχη και την ευτυχία να ζήσω στην οικογένεια του Α.Ν.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου:

–όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα κατά καιρούς και ιδιαίτερα τους συνάδελφους προπονητές Αλέξανδρο Νικολόπουλο, Δημήτρη Αθυμαρίτη, Ιωάννα Δούκα, Θανάση Σαρρή με τους οποίους είχα άψογη πολυετή συνεργασία,
–τον ιατρό Δημήτρη Αντωνακάκη, τη φυσικοθεραπεύτρια Σούλα Θάνου,
–τον έφορο κ. Παναγιώτη Ροστάν, την κ. Κική Κοντογιάννη (Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. του Α.Ν.Ο.Α επί σειρά ετών),
–όλους όσους με εμπιστεύτηκαν σ’ αυτή τη διαδρομή, τους γονείς των αθλητών-τριων, τους ανθρώπους που στήριξαν οικονομικά αυτή την προσπάθεια και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, την εταιρία GENERALI που επί σειρά ετών συνέβαλε καταλυτικά στην υλοποίηση των προπονητικών σχεδιασμών & προγραμματισμών
–και πάνω από όλα τους αθλητές-τριες της ομάδας, τους βασικούς πρωταγωνιστές κάθε επιτυχίας.

Ιδιαίτερη μνεία και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω στους Πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου, τους κολυμβητές του Α.Ν.Ο. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Ανδρέα Βαζαίο, Παναγιώτη Σαμιλίδη και Δημήτρη Δημητρίου για την ανεκτίμητη προσφορά τους.

Θα ήθελα να αναφερθώ ονομαστικά σε όλους, αυτό όμως είναι αδύνατον γιατί είναι πάρα πολλοί όλα αυτά τα χρόνια, ελπίζω να με συγχωρέσουν.

Τέλος, αν κάποιες στιγμές παραφέρθηκα ή ήμουν περισσότερο σκληρός από όσο θα έπρεπε, ζητώ συγνώμη.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερες χαρές κι επιτυχίες!

Βαγγέλης Κοζομπόλης

www.pisina.gr 

Προβλήθηκε 2119 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.