Η κρατική τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι μας δεν βρήκε κάποιον σοβαρό λόγο για να διακόψει έγκαιρα το κανονικό της πρόγραμμα και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την βιβλική καταστροφή του Καλάμου.

Όση ώρα η φωτιά έκαιγε σπίτια και οι άνθρωποι προσπαθούσαν να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα, η ΕΡΤ συνέχιζε να μεταδίδει το κανονικό της πρόγραμμα. Αναρωτιέται κανείς ποιο άλλο γεγονός θα μπορούσε να κινητοποιήσει την ΕΡΤ.

Τελικά, η ΕΡΤ φιλοτιμήθηκε να διακόψει το πρόγραμμά της πολύ αργά. Ίσως για να μας ενημερώσει για την έφεση του κ. Τσίπρα στο twitter. Όχι! Αυτή η ΕΡΤ δεν είναι δημόσια. Είναι το κομματικό κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργεί με τα δικά μας χρήματα.  

http://www.liberal.gr

Προβλήθηκε 1113 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...

''ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ'' - Ιωαννέτα (Ιωάννα) Δημουλή (Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα  Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργο Ιωακειμίδη)

Είναι πλέον πασιφανές ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την Περιφέρεια, είναι ένα άκρως ασφυκτικό πλαίσιο και πλήρως στοχευμένο στην άμεση υποστήριξη και εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης, που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.