Την κατηγορία ότι τραυμάτισε με ποτήρι το κεφάλι της μητέρας της συζύγου του θα αντιμετωπίσει αύριο ένας αψύς αγρότης, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του, προσκομίζοντας τις ανάλογες ιατρικές γνωματεύσεις που επιβεβαιώνουν τον τραυματισμό της και κατέθεσε ότι ο δράστης την είχε απειλήσει κιόλας, όταν παρενέβη στον καυγά που είχε με την άλλη της κόρη για περιουσιακές διαφορές που είχε μαζί της η σύντροφός του από κληρονομικά.

Ο αγρότης, που αρνείται όσα του αποδίδονται, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή και τον παρέπεμψε να δικαστεί την Πέμπτη.

Ζήτησε όμως και πήρε τριήμερη προθεσμία και αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη που θα γίνει την Δευτέρα.

Πηγή: το κουτί της Πανδώρας 

Προβλήθηκε 1020 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.