Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος Γεωργιανός ο οποίος την περασμένη Πέμπτη, στην πλατεία των Κουνουπιδιανών στα Χανιά, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, έπεσε πάνω στους δύο φοιτητές (20 και 19 χρονών) με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.(το είχαμε γράψει εδώ).

Να θυμίσουμε ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν τόσο μεγάλη που η πορεία του δεν ανακόπηκε παρά μόνο όταν προσέκρουσε και σε μια σταθμευμένη μηχανή.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε, τα σώματα των δύο άτυχων νέων πετάχτηκαν 20 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο.

Ο 20χρονος είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε δεύτερο μήνα.

Ο δικηγόρος του εξέφρασε την βαθιά οδύνη του ίδιου και του εντολέα του, ζητώντας συγγνώμη από τις οικογένειες των παιδιών, υπογραμμίζοντας ότι και ο ίδιος είναι σε κατάσταση σοκ καθώς αφαίρεσε τη ζωή δύο συνομήλικων του.

 

 

Προβλήθηκε 1673 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.