Ξεκίνησε η Ηλιούπολη με αρχηγό την Σία Τοτσίδου! Με πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμό μπήκαν τα κορίτσια της Ηλιούπολης στα ''βάσανα'' της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της league γυναικών στο κλειστό γήπεδο των πολυκλαδικών.

Η προπονήτρια Πηνελόπη Μπλάμη και ο συνεργάτης της Γιώργος Κερκινές είχαν στην διάθεση τους όλες τις αθλήτριες και όπως ανακοινώθηκε αρχηγός της ομάδας θα είναι η Σία Τοτσίδου.

Η πρώτη έγινε παρουσία του προέδρου της Ηλιούπολης κου Τρομπέτα αλλά και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κου Μπασούρη Νίκου (γιο του αείμνηστου προέδρου της ΕΣΚΑ Δημήτρη Μπασούρη).

Χαρακτηριστικό της καλής ατμόσφαιρας που υπάρχει στην Ηλιούπολη ήταν η παρουσία στην πρώτη της ομάδας του τέως προέδρου και αναμορφωτή του τμήματος Γιώργου Λυκογιάννη!

* στην φωτογραφία διακρίνεται η ομάδα το προπονητικό team ο πρόεδρος κος Τρομπέτας και ο αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κος Μπασούρης Νίκος. 

Προβλήθηκε 915 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.