ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους πολίτες κάνουν χρήση του πάρκου σκύλων στο Χαλικάκι της Ηλιούπολης!!!

Από τον Ιούνιο, μετά από κλήσεις πολιτών αλλά και ιδίας αντίληψης έπειτα από επίσκεψη στο χώρο, έχουμε επανειλημμένως απευθυνθεί στον Δήμο για την συντήρησή του κι έχουμε "μπαλώσει" και κάποιες από τις άπειρες τρύπες κάθε μεγέθους που υπάρχουν στην περίφραξή του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και πριν τη μέρα υιοθεσίας που πραγματοποιήσαμε στο Χαλικάκι τον Μάιο του 2017 είχαμε φτιάξει σημεία της περίφραξης που ήταν ανοιχτά, αν και τότε ήταν σε καλύτερη κατάσταση το πλέγμα απ' ότι ένα μήνα αργότερα.

Σήμερα το πρωί εθελόντριά μας που είχε πάει στο πάρκο σκύλων με τρία απ' τα σκυλιά που φιλοξενεί τα είδε να φεύγουν από μια ακόμα τρύπα στην περίφραξη!

Το ένα βρέθηκε σχεδόν αμέσως, το δεύτερο βρέθηκε στην είσοδο του Metro Mall στη Βουλιαγμένης- αφού είχε διασχίσει τόση απόσταση και εναν τόσο μεγάλο δρόμο -και το τρίτο κάποιες ώρες αργότερα.

Κύριε Δήμαρχε η ασφάλεια των σκύλων που πηγαίνουν στο Χαλικάκι, των φίλων και συντρόφων των πολιτών σας, γιατί σας αφήνει τόσο παγερά αδιάφορους;

Πόσους μήνες ακόμα πρέπει να παρακαλάμε για να επισκευαστεί η περίφραξη και να συντηρείται ικανοποιητικά αφού ως το μοναδικό σκυλοπάρκο της Ηλιούπολης έχει τεράστια επισκεψιμότητα και υπόκειται σε φθορές;

Ένα το έχουμε, ούτε αυτό δεν μπορούμε να απολαύσουμε; 

ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Προβλήθηκε 4200 φορές