Από φίλο της ιστοσελίδας μας πήραμε αυτό το μήνυμα. Το βάζουμε ατόφιο για ενημέρωση.

''ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ), ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ, Ή ΤΡΕΞΙΜΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ.

ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ !!!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ , ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ (1300 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ), ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ (1000 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ (700 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ);

ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΠΛΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Π.Χ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ 500 ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΜΙΔΟΥΣ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ MARKET IN), ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!!

ΕΛΠΙΖΩ  ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'' 

Προβλήθηκε 568 φορές

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους πολίτες κάνουν χρήση του πάρκου σκύλων στο Χαλικάκι της Ηλιούπολης!!!

Από τον Ιούνιο, μετά από κλήσεις πολιτών αλλά και ιδίας αντίληψης έπειτα από επίσκεψη στο χώρο, έχουμε επανειλημμένως απευθυνθεί στον Δήμο για την συντήρησή του κι έχουμε "μπαλώσει" και κάποιες από τις άπειρες τρύπες κάθε μεγέθους που υπάρχουν στην περίφραξή του!