Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 7 και 14 Οκτωβρίου
Χριστίνα Μαραγκόζη ,Λάμπρος Καρελάς
Guest ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος

Η Χριστίνα Μαραγκόζη , ο Λάμπρος Καρελάς και ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος σε ένα μοναδικό πρόγραμμα για τρεις εμφανίσεις στον Ρυθμό Stage. Μια συνάντηση φίλων και συνεργατών στην δισκογραφία (και όχι μόνο) εδώ και αρκετά χρόνια.

Και οι τρεις μαζί σε μια σπάνια συνάντηση ενώνουν τις φωνές, τις ιδέες τους και την αγάπη τους για το τραγούδι και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί.

Μια επιλογή σπουδαίων τραγουδιών από την προσωπική τους δισκογραφία, από τη συνεργασία τους με τον τραγουδοποιό Χρήστο Γιαννόπουλο αλλά και από τους μεγάλους συνθέτες Χατζιδάκι, Ζαμπέτα, Θεοδωράκη, Λοΐζο, Ξαρχάκο, Βαρδή, Τσιτσάνη, Κραουνάκη, Σαββόπουλο... και τραγούδια εκπλήξεις.

Τραγούδια διαχρονικά, που αγαπούν και οι τρεις και τα κουβαλάνε σαν μια βαριά κληρονομιά όλα αυτά τα χρόνια. Μια προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι με τον σεβασμό και την ευγένεια που του αξίζει.

Κι επειδή τα λόγια δεν περιγράφουν πάντα το συναίσθημα, τις αισθήσεις, την μέθεξη και την ψυχική ανάταση που μπορεί να νιώσει ο καθένας μας ακούγοντας ένα τραγούδι... Ας μιλήσουν τα τραγούδια.

Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

 

Μουσική Σκηνή Rythmos Stage 

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη - Αθήνα.
τηλ: 210 975 0060 

στο facebook εδώ και στο http://www.rythmosstage.gr

Προβλήθηκε 971 φορές