Η επίσημη προβολή της πρώτης φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας μεγάλου μήκους με τίτλο Re-Action θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 & ώρα 12:30 στο κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στην Αθήνα, παρουσία ηθοποιών, συντελεστών και επίσημων προσκεκλημένων.

Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας ‘’Χατζηπατέρειο’’ & των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος.

Η ταινία Re-Action αποτελεί μία συλλογική και αφιλοκερδή εργασία δεκάδων καταξιωμένων συντελεστών της οποίας το σενάριο υπογράφουν οι Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης και τη σκηνοθεσία ο Αρτέμης Σαμοθράκης.

Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’ δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !

δείτε το τρέιλερ της ταινίας (εδώ).

η ταινία: Η Έλενα Βρανά μια διάσημη ηθοποιός ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.

Στην προσπάθεια της να διασώσει την εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ, υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Άραγε η σκυλίτσα θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της;

Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στην παρουσία του σκύλου ;

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη και ο Ντίνος Καρύδης.

Συμμετέχουν οι: Γιάννα Ζιάννη, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γιάννης Φραγκίσκος, Δημήτρης Παπαδάκης, Βησσαρίων Τσιώνας, Χρήστος Καρνάκης, Τίφανυ Δανιήλ, Τζένη Καζάκου, Αντρέας Σταματόπουλος και η σκυλίτσα Ρόξυ.

Ως guests συμμετέχουν οι: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Δημήτρης Μιλιόγλου και οι Ηλίας Μαραβέγιας, Άννα Νικολαίδη, Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Joy Κουμεντάκου.

Στην εκδήλωση της παρουσίας της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής της ΠΦΠΟ καθώς και ομιλία από τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων φορέων στήριξης της ταινίας.

Μετά τη προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει cocktail.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΑΝΑΟΣ – Λ. Κηφισίας 109 Αμπελόκηποι Αθήνα / Μετρό Πανόρμου – Ώρα προσέλευσης 12:30 .

Διοργάνωση: Πετρίδης Χρήστος - Σαμοθράκης Αρτέμης - Κατσάρης Αλέξανδρος 

Προβλήθηκε 1302 φορές