Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε την Κυριακή 15/10/2017 στο Πάρκο Ναυαρίνου, στην πρώτη συνάντηση της «Πάρκο…κατάστασης» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου μας.

Η πρώτη πιλοτική συνάντηση για να δώσουμε Ζωή στα Πάρκα της Πόλης μας, ήταν άκρως επιτυχημένη ως προς τον στόχο της, αφού το πλήθος κόσμου που το επισκέφθηκε κατόρθωσε με τη ζωντάνια, το κέφι αλλά και την παρουσία του να το μεταμορφώσει σε Πάρκο που έσφυζε από ζωή.

Το πάρκο μετατράπηκε σε χώρο επικοινωνίας, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας και ζωντάνεψε από τις φωνές μικρών και μεγάλων που απόλαυσαν τις δράσεις.

Μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν παιχνίδι, αθλοπαιδιές, πικ-νικ, μουσική, θεατρικά παιχνίδια, οικολογικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, μουσική αλλά και σινεμά.

Στο ραντεβού αυτό ήταν παρόντες ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Γρηγορέας, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και αντιπρόεδροι άλλων Ν.Π. , δημοτικοί σύμβουλοι και ο συνήγορος του δημότη.

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη αλλά και την συνδρομή τους τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -Π.Ε. Ηλ/λης, τον χορηγό εντύπου «Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Μαρία Παντελή» και τον Χορηγό Catering «Passarella».

το διαβάσαμε στο facebook: Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 1637 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.