Επιστολή που ήρθε στην σελίδα μας από δημότη της πόλης μας.

Η επιστολή γράφει:

''Πρός αρμόδιο τμήμα του Δήμου.

Την Παρασκευή 20/10/17, έξω από το φαρμακείο ''Μεθυμάκης'' στην κεντρική πλατεία, συμπολίτης μας περπατώντας ''σκόνταψε'' στις σχάρες που υπάρχουν και που ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ καθώς δεν εφάπτονται όπως πρέπει.

Αποτέλεσμα πτώση,σχίσιμο στο σαγόνι,κακώσεις στα χέρια,θλάση στην μια παλάμη και εκδορές στα γόνατα.

Της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες στο φαρμακείο και έγιναν ράμματα στο σαγόνι από ιατρό.

Η συμπολίτης μας επισκέφθηκε το δημαρχείο για διαμαρτυρία και αναφορά του προβλήματος, προκειμένου να αποφευχθούν άλλα περιστατικά στο μέλλον στον Δήμαρχο, ο οποίος έλλειπε, αλλά όλοι όσους συνάντησε, δήλωναν αναρμόδιοι για να δεχθούν τα παράπονα και τις υποδείξεις για διόρθωση του πεζοδρομίου!!!!!!!

Δηλώνω ως δημότης ο οποίος περπατά αρκετά στους δρόμους της πόλης μας '''ότι τέτοιου είδους προβλήματα, σπασμένες πλάκες πεζοδρομίου, χαλασμένες σχάρες λακκούβες κ.λ.π. όπως και σκουπίδια στα πεζοδρόμια της πόλης μας και μάλιστα στους κεντρικούς δρόμους'', υπάρχουν πολλά.

Τι κάνουμε ή τι θα κάνουμε γι αυτά κ.ΔΗΜΑΡΧΕ? 

Σημειώνω ότι ΚΑΜΜΙΑ κομματική σκοπιμότητα δεν υπάρχει στην αναφορά αυτή,  και ότι τα στοιχεία της παθούσας είναι στην διάθεσή σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ''

Προβλήθηκε 1921 φορές

ΑΝΘΙΜΟΣ ΗΛΙΑΣ του Ευθυμίου από Ηλιούπολη (Μήπως πρέπει να τιμηθεί και από εμάς;)

Σκοτώθηκε στις 22 Ιουλίου 1974, όταν το αεροσκάφος Noratlas της 354 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών, στο οποίο επέβαινε ως πλήρωμα κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής στην Κύπρο, καταρρίφθηκε κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Οι πολίτες ζητούν κάμερες στα σχολεία

Το έντονο πρόβλημα των τεράστιων φθορών που αντιμετωπίζουν οι δήμοι στους δημόσιους χώρους και κυρίως στα σχολεία άνοιξε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος με την ανάρτηση που έκανε για το graffiti που έγινε αμέσως μετά το βάψιμο του του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.