Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης αποφάσισε να «σκεπάσει» την πρόσοψη του δημαρχείου με μια μεγάλη γαλανόλευκη σημαία.

Σε σχετική ανακοίνωση από τον δήμο τονίζονται τα εξής:

«Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα με εντολή του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης η πρόσοψη του Δημαρχείου καλύφθηκε με την Γαλανόλευκη.

"Ο Δήμος μας τιμάει το ΌΧΙ του Ελληνικού Λαού ως πόλη προσφύγων και ξεριζωμένων Ελλήνων, ως πόλη που φέρει την ιστορία χιλιάδων ετών στην ονομασία της" δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ευχόμενος "χρόνια πολλά" για την αυριανή επέτειο». 

Πηγή:www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1052 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.