Η Σία Τοτσίδου του Γ.Σ.Ηλιούπολης αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.

Η έμπειρη ακραία ήταν καθοριστική στη πρώτη νίκη της ομάδας της, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους (23/43 επ., 53%).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Τοτσίδου αναδεικνύεται πολυτιμότερη της αγωνιστικής.

Η πρώτη ήταν πάλι την 2η αγωνιστική της σεζόν 2012-2013 όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξη του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές. 

Δύο αθλήτριες της Ηλιούπολης και των Μακεδόνων περιέχει η κορυφαία επτάδα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

Αναλυτικά:

Διαγώνια: Νάσια Λιάγκη (ΓΣ Ηλιούπολης)

Ακραία: Κιέρα Χολστ (ΑΣ Μακεδόνες)

Ακραία: Αθανασία Τοτσίδου (ΓΣ Ηλιούπολης)

Κεντρική: Ναταλία Μεταξά (ΑΟ Θήρας)

Κεντρική: Αμάντα Μπράουν (Πανναξιακός ΑΟΝ)

Πασαδόρος: Μάγκι Σπικς (ΑΣ Μακεδόνες)

Λίμπερο: Αρέτα Κονόμη (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

H ανάδειξη της κορυφαίας επτάδας κάθε αγωνιστική γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας των αναμετρήσεων και καθοριστικής συμβολής των αθλητριών στην εξέλιξη των αγώνων.

Η επιλογή κάθε αθλήτριας γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

https://www.volleyball.gr

Προβλήθηκε 966 φορές

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ: ''Ζητάμε βοήθεια για την αναβάθμιση των χώρων Πυροφυλακίου Ηλιούπολης''

Με τη δική σας πολύτιμη στήριξη, μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 € που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας!