Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Ρυθμού μεταμορφώνεται σε λαϊκό πάλκο και υποδέχεται τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, την Μαρία Τσάμη και τον Αποστόλη Βαγγελάκη, έναν από τους σπουδαιότερους σολίστες πνευστών, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια.

Γινόμαστε μια παρέα και απολαμβάνουμε ένα λαϊκό γλέντι με σημερινά και παλιά λαϊκά αλλά και παραδοσιακά αγαπημένα τραγούδια, που πότισαν την καρδιά και την ψυχή μας.

Πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και το “έξω καρδιά” και το γλέντι, υπόσχεται μια μακρινή βόλτα στην καρδιά του Έλληνα, όπου ψυχαγωγία και διασκέδαση, πιασμένες χέρι – χέρι, θα μας οδηγήσουν ν’ αγκαλιαστούμε, να τραγουδήσουμε, να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς, να χορέψουμε και να ξαναβρούμε τη γλεντζέδικη διάθεση που τόσο μας έλειψε!

Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ανακαλύψουμε την ουσία των πραγμάτων συνδέοντας το χθες με το σήμερα.

Παράλληλα η κουζίνα του Ρυθμού μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ,με γεύσεις που σου μένουν αξέχαστες.

Μαζί τους συνοδοιπόροι οι σπουδαίοι μουσικοί : Παναγιώτης Μπουζέας -μπουζούκι, Θάνος Σταυρίδης - ακορντεόν, Λεωνίδας Κυρίδης -μπάσο

Σας περιμένουμε λοιπόν κάθε Παρασκευή σε ένα πρόγραμμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ώρα έναρξης: 22.30

Χωρίς είσοδο

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmostage.gr

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)
 

Προβλήθηκε 298 φορές

Συναυλία Αλληλεγγύης για το Γηροκομείο Αθηνών

Η συλλογικότητα καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών: Δίκτυο Τέχνης και δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια), σας προσκαλούν στην συναυλία αλληλεγγύης που θα γίνει με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Γηροκομείου Αθηνών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης για τα «φυλακισμένα» έργα που «ελευθερώθηκαν»

Eδω και τρεις μήνες λειτουργεί ένα πρωτότυπο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, που για 24 ώρες την ημέρα, ολόκληρη την εβδομάδα, προβάλλει το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, μέσα από μουσική, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Μέγαρο Μουσικής: Μίκης Θεοδωράκης  με τη φωνή της Μαρίας Φαραντούρη

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει σφραγίσει με την απαράμιλλη φωνή της τους αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία και η καλλιτεχνική της διαδρομή ήταν ανέκαθεν άρρηκτα δεμένη με το μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη.