Παρουσία του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Συμεών και πλήθους δημοτών, εγκαινιάστηκε το ΚΕΠ Υγείας στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Το ΚΕΠ Υγείας, μία σημαντική κοινωνική δομή, έρχεται να προστεθεί και να ενισχύσει το ευρύ φάσμα κοινωνικών δομών που έχει αναπτύξει ο δήμος, προκειμένου να βοηθήσει του δημότες που τους έχει "χτυπήσει" η οικονομική κρίση.

Βασικό μέλημα του Προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση, η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και παραπομπών σε δομές υγείας, όλων των δημοτών, ανεξαρτήτου ασφαλιστικής ικανότητας, με έμφαση στα συνηθέστερα νοσήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ο ρόλος των ΚΕΠ Υγείας είναι να διασυνδέει τις υπηρεσίες υγείας του δήμου αλλά και όλων των φορέων που ασχολούνται με προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας.

Ο δημότης θα μπορεί να επικοινωνεί με το ΚΕΠ Υγείας ή να επισκέπτεται τους χώρους του και να ενημερώνεται για θέματα προληπτικής υγείας.

Το ΚΕΠ Υγείας βρίσκεται Αλεξιουπόλεως 27, στην Αργυρούπολη.
Λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 έως 13:00.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 9961973 & 210 9904205 

Προβλήθηκε 918 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.