Με πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών της Δόξας Βύρωνα, μεγάλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιρικοί αστέρες αλλά και πρόσωπα της σόου μπιζ, δίνουν στις 4/12 φιλικό οικονομικής ενίσχυσης του μικρού Παναγιώτη.

Η κίνηση είναι σπάνια και ο σκοπός ιερός.

Στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο Εργάνης «Δημήτρης Νικολαΐδης» στον Βύρωνα, μεγάλοι Έλληνες ποδοσφαιρικοί σταρ αλλά και αστέρια από το χώρο της σόου μπιζ, θα δώσουν φιλικό παιχνίδι για την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου (νευροβλάστωμα) και χρειάζονται 335.000 ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική και να νοσηλευτεί στο Memorial Sloan Kettering cancer center της Νέας Υόρκης όπου εφαρμόζεται πειραματική θεραπεία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους οργανωμένους φιλάθλους της Δόξας Βύρωνος, «Blue Army» και τον Λάζαρο Ηλιόπουλο, σε συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή Βύρωνα και με την συμμετοχή της Δόξας, του Αθηναϊκού και του Α.Ο. Βύρωνα.

Στο φιλικό θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Καψής, Κυργιάκος, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιωρτζιόπουλος, Σεϊταρίδης, Παχατουρίδης, καθώς και οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Λούκας Γιώρκας, η ομάδα Ελλήνων ηθοποιών και η μικτή παλαιμάχων Βύρωνα.

Η γενική είσοδος στο παιχνίδι έχει οριστεί στα 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη.

http://www.sdna.gr 

Προβλήθηκε 188 φορές

«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την επένδυση στο Ελληνικό

Συνταγματικό και νόμιμο έκρινε το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την επένδυση στο Ελληνικό Αττικής, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον πάρεδρο Δημήτρη Βασιλειάδη, στην 111 σελίδων γνωμοδότησή της (29/2018).

Συνελήφθησαν δύο 26χρονοι ημεδαποί για ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και κλοπές αυτοκινήτων.

Συνελήφθησαν έπειτα από συστηματικές έρευνες, στις 16-2-2018 στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο 26χρονοι ημεδαποί, για ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και κλοπές αυτοκινήτων.

Ελληνικό:   Το Eurogroup εκβιάζει… (Πρωτοβουλία «Ένα Πάρκο για όλους στο Ελληνικό»)

Συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα το Eurogroup και αποφάσισε να μην εκταμιευτεί η επόμενη «δόση» του δανείου προς την χώρα μας, αν δεν εκπληρωθούν και τα δυο τελευταία «προαπαιτούμενα», που αφορούν την προώθηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα σπίτια των οφειλετών δανειληπτών και την εκποίηση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.