Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έγιναν στόχος διαρρηκτών το βράδυ του Σαββάτου, 11.11.2017.

Το σπίτι τους στην Βούλα για να είμαστε πιο ακριβείς.

Διαρρήκτες, ωστόσο, «χτύπησαν» και στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε.

Ντέμης Νικολαΐδης – Δέσποινα Βανδή: Έτσι μπήκαν στην μονοκατοικία τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άγνωστοι έκαναν διάρρηξη στη μονοκατοικία που μένουν Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή στη Βούλα. Κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από το πρωί της Κυριακής, 12.11.2017 προσπάθησαν να συλλέξουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επίσης επιχείρησαν να μιλήσουν με ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στη μονοκατοικία. 

Οι διαρρήκτες απέσπασαν χρυσαφικά και τιμαλφή, των οποίων η αξία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι δεκάδων χιλιάδων ευρώ!

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έλειπαν από το σπίτι τους και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί! Συγκεκριμένα, ένα παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους. 

«Χτύπησαν» και Ελαμπντελαουί – Οφόε!

Οι διαρρήξεις, όμως, με αθλητικό «χρώμα» δεν έμειναν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το απόγευμα του Σαββάτου, 11.11.2017, θύματα διάρρηξης έπεσαν και δύο άσσοι του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε! Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διαρρήκτες «μπούκαραν» και σε αυτά τα σπίτια και απέσπασαν κοσμήματα, χρήματα, ακόμη και… ρούχα!

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 223 φορές