Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, ο Διονύσης Τσακνής ξεκινά τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις του στον ΡΥΘΜΟ τις Παρασκευές 24 Νοεμβρίου,1 και 8 Δεκεμβρίου.

Ο Διονύσης Τσακνής σπούδασε οικονομικές επιστήμες και μουσική μα τον κέρδισε η μουσική. Για δύο χρόνια δίδαξε θεωρητικά της μουσικής στο δημοτικό ωδείο της πόλης του, την Καρδίτσα.

Έχει εκδώσει 26 δίσκους, έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Έχει αποσπάσει τρία βραβεία για τη μουσική του (δύο για το θέατρο και ένα για το τραγούδι) και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συναδέλφους του συνθέτες και στιχουργούς. Ξεχωριστή είναι η δωδεκάχρονη συνεργασία του με τον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το 2007 ανέβηκε στην Πάτρα το θεατρικό μουσικό του έργο « Τι γυρεύεις στον ύπνο μου πατέρα; ». Το παραπάνω έργο ήταν στα πλαίσια του οργανισμού « ΠΑΤΡΑ – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης ».

Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση Τσακνή, καθώς και τραγούδια φίλων του.

Μαζί του θα είναι η Δήμητρα Κελεκίδη .

Η Δήμητρα είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Τον Διονύση Τσακνή και τη Δήμητρα Κελεκίδη, πλαισιώνει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Ο Νίκος Καλαντζάκος στο πιάνο, ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα τύμπανα και ο Νίκος Πολίτης στο μπάσο.


Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

 Μουσική Σκηνή Rythmos Stage

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα

Τηλ: 210 975 0060
E-mail: [email protected]

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

Προβλήθηκε 865 φορές

''Μέλλοντος Αναδρομή 2074'' -  του Ιωάννη Γ. Καρρά

Το βιβλίο αυτό είναι μια ανθρωποκεντρική μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας, εξιστορεί ένα ταξίδι που ξεκίνησε στο μέλλον, που μας μεταφέρει μέσα από δύσκολες χρονικές διαδρομές, τεχνολογικές εξελίξεις και όχι μόνο, στη σημερινή εποχή.

''Έφυγε'' ο Γιάννης Φέρτης

Σε ηλικία 86 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φέρτης μετά από μια μακρά καριέρα στο θεατρικό σανίδι εξήντα χρόνων και πολλές κινηματογραφικές εμφανίσεις.