Ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην παράσταση του Τμήματος Ενηλίκων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 7.30 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτη).

Το Θεατρικό Εργαστήρι της πόλης μας, παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Φρήντριχ Ντύρρενματ «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας», σε διδασκαλία & σκηνοθεσία της θεατρολόγου κας. Μαρίας Μπιτσακάκη.

Πρόκειται για μία «τραγικωμωδία», επίκαιρη ακόμα και σήμερα, που πραγματεύεται τις ηθικές αντιστάσεις μιας κοινωνίας σε κρίση.

Η πάμπλουτη γηραιά κυρία Ζαχανασιάν επιστρέφει, έπειτα από πολύχρονη απουσία, στην πατρίδα της, μία φτωχή κωμόπολη και όλοι την υποδέχονται ως επίδοξη σωτήρα τους.

Εκείνη, όμως, ζητάει από τους συντοπίτες της, ως αντάλλαγμα για τη «γενναιοδωρία» της, να σκοτώσουν τον άντρα που ερωτεύτηκε στα νιάτα της και εκείνος την πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο…

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΑΣΔΕΚΗ ΕΛΒΙΡΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΠΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΟΤΖΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΡΙΑΝΝΑ
ΛΙΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΑΓΓΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΟΥΤΟΥΣΙΑΔΗ ΧΡΥΣΑ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΕΤΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΟΥΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ευχαριστούμε θερμά τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη για την ευγενική χορηγία τους

Είσοδος ελεύθερη 

Προβλήθηκε 1085 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.