Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αλλά και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα, θα υπάρξουν τροποποιήσεις δρομολογίων σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ από την Τετάρτη 6 έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. έως τις Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 07:00 π.μ., σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεï στο κέντρο της πόλης της Αθήνας σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 π.μ. έως τη λήξη της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α' θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προβλήθηκε 935 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.