Μετά το επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Μικρασιάτικο Σύλλογο που έγινε το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και την επιστροφή της παράστασης «Λωξάντρα» του Μικρασιατικού συνεχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στον Δήμο Καισαριανής

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στον χώρο της πλ. Δημάρχου Π. Μακρή θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο.

17:00 Δρώμενο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής.

18:30 Συναυλία της Μικτής Χορωδίας της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κ. Κωνσταντάρα.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αλεξάνδρου

16:00 Χριστουγεννιάτικα παιδικά δρώμενα.

17:00 Χορωδία και το χορευτικό του Β ΚΑΠΗ.
Θα ακολουθήσει συναυλία «τζαζ και αυτοσχεδιασμός» από το Μουσικού Σχολείου Αλίμου, υπό τη διεύθυνση του Δ. Θεοχάρη & Κ. Γιαξόγλου

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην Παιδική χαρά 2ας Μαΐου

16:00 Χριστουγεννιάτικα παιδικά δρώμενα.

17:00 Χορωδία και το χορευτικό του Α ΚΑΠΗ
Θα ακολουθήσει συναυλία από τη χορωδία του Παντείου Πανεπιστημίου υπό τη διεύθυνση του Γ. Βρυζάκη

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 18:00, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 13:00 και την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 18:00 , το Β΄ ΚΑΠΗ (Πανιωνίου 13) στην αίθουσα ψυχαγωγίας του θα έχει έκθεση χειροτεχνίας.

Κυριακή 17 ,Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 18:00 το Α΄ ΚΑΠΗ (Φιλαδελφείας 37) στον χώρο του θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο χώρο των εκδηλώσεων του Δημαρχείου θα γίνει μουσική παράσταση από το Πολιτιστικό Κέντρο «Γιορτινές μελωδίες και τραγούδια».

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου ο Μικρασιατικός Σύλλογος μας μαθαίνει τα Μικρασιατικά Κάλαντα.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις17:00 στα Ξύλινα Παραμύθια για μικρούς από τους Δ. Προύσαλη & Φ. Πλακιά.

Τετάρτη 5 Ιανουάριου στις 21:00 στα Ξύλινα Παραμύθια για Μεγάλους- «Παραμύθια ενάντια σε δύσκολους καιρούς» από τους Δ. Προύσαλη & Φ. Πλακιά.
 

Προβλήθηκε 110 φορές

Στον ανακριτή ο 52χρονος που είχε απαγάγει φοιτήτρια στη Δάφνη - Κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία

Σοκ προκαλεί για μια ακόμη φορά η δράση του 52χρονου άντρα ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.

Επεισόδια στο Μετς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ώρα που οι οπαδοί έβγαιναν από το κλειστό, άγνωστοι επιτέθηκαν αρχικά στους λιγοστούς αστυνομικούς που ήταν έξω από αυτό.

Ο πιο εντυπωσιακός Χριστουγεννιάτικος Θόλος Βρίσκεται στο Ελληνικό

Με κεντρικό σύνθημα "Κάθε χρόνο κάνουμε την πόλη μας φωτεινότερη" από χθες η λεωφόρος Ιασωνίδου στο Ελληνικό έχει ένα εντυπωσιακό εορταστικό θόλο, με χιλιάδες φωτάκια να σκεπάζουν την Ιασωνίδου κάνοντάς την, την πιο εντυπωσιακά στολισμένη λεωφόρο της Αττικής.

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και δρώμενων, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος δίνει και φέτος τον τόνο και το χρώμα που χρειάζεται η πόλη αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.