Μετά το επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Μικρασιάτικο Σύλλογο που έγινε το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και την επιστροφή της παράστασης «Λωξάντρα» του Μικρασιατικού συνεχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στον Δήμο Καισαριανής

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στον χώρο της πλ. Δημάρχου Π. Μακρή θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο.

17:00 Δρώμενο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καισαριανής.

18:30 Συναυλία της Μικτής Χορωδίας της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κ. Κωνσταντάρα.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αλεξάνδρου

16:00 Χριστουγεννιάτικα παιδικά δρώμενα.

17:00 Χορωδία και το χορευτικό του Β ΚΑΠΗ.
Θα ακολουθήσει συναυλία «τζαζ και αυτοσχεδιασμός» από το Μουσικού Σχολείου Αλίμου, υπό τη διεύθυνση του Δ. Θεοχάρη & Κ. Γιαξόγλου

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην Παιδική χαρά 2ας Μαΐου

16:00 Χριστουγεννιάτικα παιδικά δρώμενα.

17:00 Χορωδία και το χορευτικό του Α ΚΑΠΗ
Θα ακολουθήσει συναυλία από τη χορωδία του Παντείου Πανεπιστημίου υπό τη διεύθυνση του Γ. Βρυζάκη

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 18:00, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 13:00 και την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 18:00 , το Β΄ ΚΑΠΗ (Πανιωνίου 13) στην αίθουσα ψυχαγωγίας του θα έχει έκθεση χειροτεχνίας.

Κυριακή 17 ,Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Δεκεμβρίου από 09:00 έως 18:00 το Α΄ ΚΑΠΗ (Φιλαδελφείας 37) στον χώρο του θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο χώρο των εκδηλώσεων του Δημαρχείου θα γίνει μουσική παράσταση από το Πολιτιστικό Κέντρο «Γιορτινές μελωδίες και τραγούδια».

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου ο Μικρασιατικός Σύλλογος μας μαθαίνει τα Μικρασιατικά Κάλαντα.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις17:00 στα Ξύλινα Παραμύθια για μικρούς από τους Δ. Προύσαλη & Φ. Πλακιά.

Τετάρτη 5 Ιανουάριου στις 21:00 στα Ξύλινα Παραμύθια για Μεγάλους- «Παραμύθια ενάντια σε δύσκολους καιρούς» από τους Δ. Προύσαλη & Φ. Πλακιά.
 

Προβλήθηκε 187 φορές

Συνελήφθησαν δύο 26χρονοι ημεδαποί για ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και κλοπές αυτοκινήτων.

Συνελήφθησαν έπειτα από συστηματικές έρευνες, στις 16-2-2018 στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο 26χρονοι ημεδαποί, για ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και κλοπές αυτοκινήτων.

Ελληνικό:   Το Eurogroup εκβιάζει… (Πρωτοβουλία «Ένα Πάρκο για όλους στο Ελληνικό»)

Συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα το Eurogroup και αποφάσισε να μην εκταμιευτεί η επόμενη «δόση» του δανείου προς την χώρα μας, αν δεν εκπληρωθούν και τα δυο τελευταία «προαπαιτούμενα», που αφορούν την προώθηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα σπίτια των οφειλετών δανειληπτών και την εκποίηση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Παντελής Παντελίδης: Δυο χρόνια από τον θάνατο του – Πλήθος κόσμου στο σημείο που έγινε το μοιραίο τροχαίο

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν μία ολόκληρη χώρα θα σοκαριστεί από τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής Παντελίδης, άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά σε ηλικία 33 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ελληνικό.

Τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης επισκέφθηκε ο Νίκος Παππάς

Επίσκεψη στο «Σπίτι του Αγωνιστή» πραγματοποίησε σήμερα ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ Θοδωρή Λιάπη