Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει στο σύστημα Taxis η εφαρμογή για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης της περιόδου 2017 - 2018.

Τις επόμενες μάλιστα ημέρες αναμένεται να εκδοθεί από το υπουργείο Οικονομικών και η σχετική απόφαση για το επίδομα που θα έχει αναδρομική ισχύ, αφού για τον προσδιορισμό του θα υπολογιστούν οι αγορές πετρελαίου θέρμανσης από την έναρξη της ημερομηνίας διάθεσης.

Με την ίδια άλλωστε απόφαση αναμένεται να καθορίζονται και τα νέα κριτήρια χορήγησής του, αφού το συνολικό ποσό που θα δοθεί στους δικαιούχους πρέπει να κοπεί στο μισό, καθώς το κονδύλι στον προϋπολογισμό είναι μειωμένο κατά 50% από τα 92 εκατ. ευρώ που δόθηκαν πέρυσι στα 47 εκατ. ευρώ φέτος.

Η περικοπή αυτή θα είναι η δεύτερη, ενώ όπως είναι φυσικό θα οδηγήσει σε αυστηρότερα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια χορήγησης στους δικαιούχους, που πέρυσι έφθασαν τους 500.000 

www.topontiki.gr 

 

Προβλήθηκε 868 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.