Τραγικό ήταν το αποτέλεσμα πρόσκρουσης ενός ΙΧ στον τοίχο σήραγγας της Αττικής Οδού.

Μία 24χρονη έχασε τη ζωή της, λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, στο τμήμα της Αττικής Οδού, στον Υμηττό, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω στον τοίχο, ακριβώς στο σημείο που ξεκινά η σήραγγα.

Το δυστύχημα συνέβη στην διακλάδωση της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο και Ελευσίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών, η οδηγός προφανώς έκανε λάθος στην διαδρομή που ήθελε να ακολουθήσει. Προσπάθησε τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα για να κατευθυνθεί προς την άλλη διαδρομή, έκοψε απότομα το τιμόνι καθώς δεν είχε μπροστά της πολύ χώρο, όμως χωρίς να το αντιληφθεί καν έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο που εκινείτο στην λωρίδα που ήθελε να πάει, με αποτέλεσμα το ΙΧ που οδηγούσε να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει με δύναμη στον τοίχο της σήραγγας.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr (το διαβάσαμε στο: www.notia.gr)

Προβλήθηκε 1746 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας