Πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Μετς, το βράδυ του Σαββάτου (09.12.2017).
Τα θλιβερά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Πειραιώς στο Μετς, φαίνεται πως έχουν… ερυθρόλευκη απόχρωση.

Συνολικά, συνελήφθησαν εννέα άτομα. Αρχικά έγιναν 11 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας από 16 έως 39 ετών και ο ένας Αλβανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr από την αστυνομία εκτιμάται πως πίσω από την επίθεση είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Άλλωστε, κάποιοι από τους συλληφθέντες είναι «γνωστοί» οπαδοί των «ερυθρόλευκων» και έχουν… απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια εδω

Ανάμεσα σε αυτούς, και ο πρώην οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν ενεργεία μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 822 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.