Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - παρουσίαση των χρηστών του MEV Ηλιούπολης , στους μαθητές λυκείου " Το περιβάλλον δεν είναι αόρατο , είναι η πόλη μας , η γειτονιά μας " , τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συνεδρίων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης .

250 μαθητές απο το 1ο και απο το 2ο λύκεια Ηλιούπολης παρακολούθησαν θαυμάσια και θαυμαστά πράγματα για το περιβάλλον της Ηλιούπολης και την ανάγκη να το διατηρήσουμε καθαρό και υγιές .

Όλοι οι μαθητές συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν να εργαστούν ώστε να συμβάλλουν εθελοντικά - ομαδικά και προσωπικά για μία όμορφη - πράσινη - υγιή γειτονιά χωρίς απορρίματα στους δρόμους και στις πλατείες .

Την παρουσίαση επιμελήθηκε ο αντιπρόεδρος της Έλληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης , εκπαιδευτικός κος Σκαμπαρδώνης .

Με τρόπο απλό και άμεσο δέχθηκε ερωτήσεις - προβληματισμούς και προτάσεις των μαθητών οι οποίοι συμμετείχαν με πολλή διάθεση και χαρά σε ένα θέμα που τους απασχολεί ιδιαίτερα .

Ραντεβού την άνοιξη , όπου το MEV η Έλληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης και οι μαθητές θα εργαστούν εθελοντικά και πρακτικά ώστε να δημιουργήσουν πράσινες γωνιές στην Ηλιούπολη , με δεντροφυτεύσεις και συλλογή απορριμάτων απο δημόσιους χώρους .


Mev Ηλιούπολης

Η ενέργεια ήταν μία πρωτοβουλία των χρηστών του MEV Ηλιούπολης ( Δημοτικό Ηλεκτρονικό Χωριό ) .

Το MEV είναι πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης .Ενώνονται οι δημότες και προτείνουν - διεκδικούν - συνεργάζονται έχουν Όλη την πόλη τους στα Χέρια τους .

Βελτιώνει την καθημερινότητα και προσφέρει εμπειρία υψηλής διάδρασης του δημότη με τη δημοτική αρχή .

Το MEV το Σεπτέμβριο του 2016 αναδείχθηκε καλύτερη καινοτομία απο Ελλάδα για τις έξυπνες πόλεις στην Ευρώπη .

MEV - Όλη η Πόλη σου στα Χέρια σου .

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 685 φορές