Κρίσιμες ώρες για την υγεία του Βαγγέλη Γερμανού. Ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής εισήχθη στις 12 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Συγκεκριμένα έκανε λαπαροσκόπιση επέμβαση βουβωνοκήλης με τοποθέτηση πλέγματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέρες μετά την επέμβαση πήρε εξιτήριο, αλλά ξαναμπήκε στο νοσοκομείο στις 28 /12 και διαγνώστηκε με φλεγμονή. Δύο μέρες μέρες μετά μπήκε και πάλι στο χειρουργείο αυτή τη φορά για ανοιχτή επέμβαση και του έγινε παροχεύτεση του αποστήματος.

Από τις 3/1 ο γνωστός τραγουδιστής μπήκε στην εντατική μονάδα λόγω αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή είχε σήμερα μικρή βελτίωση και αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου όπου δέχεται τη φροντίδα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας η ΑΠΟΨΗ και της Σπυριδούλας Κάμπου είχε ευχαριστήσει στη σελίδα του στο facebook τον γιατρό του για την επέμβαση του γράφοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου για την φροντίδα και την «επιμέλεια» της μικρής μου περιπέτειας! «Υγεία παιδιά.. το πολυτιμότερο αγαθό»..

 Η φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο γιατρός στη σελίδα του στο facebook και την είχε κοινοποιήσει και ο τραγουδιστής.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
 https://www.tlife.gr/

Προβλήθηκε 467 φορές

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην παράσταση των Παιδικών Τμημάτων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 7 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου